VORES HISTORIE

Om os

Fremtidens underholdning.

Hos StreamBoss, tror vi på at fremtidens underholding primært vil foregå via internettet. Med en kommende stærk generation, som er mere online end man tidligere har været, og som bruger sociale medier som et værktøj i dagligdagen, ser vi et potentiale til at være med til at løfte kvaliteten hertil.

StreamBoss er en platform hvor du som broadcaster eller ejer af en online kanal, har muligheden for at finde det nødvendige udstyr der kræves. Vi fungere som en “one-stop-supplier” af alt du mangler til din kanal. Hvad end det drejer sig om nyt hardware, i form a webcam, mikrofon, headset osv, ja så har vi et produkt til dig. Du finder desuden et bredt udvalg af grafiske løsninger, lavet af kompetente grafikere. Mangler du grafik til din Twitch kanal, eller thumbnails til dine YouTube videos? Så sidder vi klar til at høre om dine idéer og ønsker. 

StreamBoss startede officielt 2. januar 2019, og ejes i dag af Kasper Færgemann og Alina Wetendorf Youngbar. Grundenstenene der danner fundament for dette foretagende skal findes i den store passion vi har for blandt andet gaming og streaming. Og vi tror derfor på at vi med denne passion og kærligheden til vores segment, kan være med til at sikre glade og tilfredse kunder.

Vi håber at I vil med os på denne rejse.

Kasper Færgemann & Alina Wetendorf Youngbar

StreamBoss logo - Online kanal optimering

Kasper Færgemann - direktør

"Vi tror på at online kanaler er fremtiden, og derfor vil vi gerne være med til at optimerer kvaliteten af det arbejde der laves her.”

Alina Wetendorf Youngbar - adm. direktør

"Vores mål er at kunne tilbyde YouTubers, vloggers, bloggers og streamers, en platform der dækker alle deres behov”

Luk menu
×
×

Kurv